Nyt flot show i Friedrichstadt-Palast

Hausansicht_TheWyld_webJeg har endnu ikke selv haft fornøjelsen at være til et show i Friedrichstadt-Palast. Måske skal det være her i efteråret, hvor jeg vil være i Berlin i længere tid, at jeg skulle vove mig indenfor der.

Friedrichstadt-Palast annoncerer nu med et helt nyt show, som vises fra den 7. oktober. Showet, som har titlen The Wyld, er den dyreste produktion, stedet har haft til dato, og det ser da også vældig imponerende ud, når man går ind på hjemmesiden og ser billederne.

Der er f.eks. nogle ret flotte tegninger med udkast til de ca. 500 kostumer af  stjernedesignerne Thierry Mugler og  Stefano Canulli. Man vil også ret hurtigt genkende Nofretete, den 3400 år gamle ægyptiske kvindebuste, som er udstillet på Neues Museum. Hun indgår i handlingen sammen med en række andre jordiske og himmelske skikkelser. Nu er handlingen som regel ikke det væsentligste i sådan et show-show, som dette stort anlagte med mere end 100 medvirkende og som foregår på verdens største teaterscene – siger de i al fald selv i Friedrichstadt-Palast.

Der står også på deres hjemmeside, at de allerede har solgt 50.000 billetter til showet og at det er klogt at forudbestille. Det kan I selvfølgelig også gøre på Friedrichstadt-Palasts hjemmeside, hvis I skulle have fået lyst til sådan en “atemberaubende” oplevelse – som det hedder.

Læs mere på Fridrichstadt-Palasts danske hjemmeside http://www.palast-berlin.eu/da/shows/the-wyld/

Skriv et svar