I dag udkommer nyhedsbreve for marts mÄned.

I kan lĂŠse nyhedsbrevet her.

I den forbindelse kan jeg oplyse, at nÄr nogen afmelder nyhedsbrevet, sÄ sletter jeg dem endeligt pÄ listen inde pÄ Mail Chimp, som er den facilitet jeg anvender til nyhedsbrev.

Der kan vÊre forskellige grunde til, at man ikke lÊngere Þnsker at modtage nyhedsbrevet. Men det er dejligt, nÄr jeg fÄr oplysningen om hvorfor. Der kan jo vÊre noget, som jeg kan gÞre bedre. Berlin-nyts nyhedsbrev har modtager liste pÄ omkring 350 adresser, og det synes jeg er ganske flot. Jeg fÄr mange positive tilbagemeldinger, som selvfÞlgelig altid luner. Og der er mange, som har taget sig tid til at give stjerner til nyhedsbrevet. Som afsender er det ogsÄ godt at se, hvordan det bliver modtaget. SÄ tak for det.

Er der nogen som har forslag til, hvad nyhedsbrevet gerne mĂ„ indeholde – interessomrĂ„der – og forslag til andre ĂŠndringer, sĂ„ hĂžrer jeg ogsĂ„ gerne om det. Skriv en mail til mail@berlin-nyt.dk eller send en kommentar til indlĂŠgget her.

God lĂŠselyst for nyhedsbrevet marts 2020.

Skriv gerne en kommentar