18. januar 2021

Nyhedsbrev marts 2020

I dag udkommer nyhedsbreve for marts måned.

I kan læse nyhedsbrevet her.

I den forbindelse kan jeg oplyse, at når nogen afmelder nyhedsbrevet, så sletter jeg dem endeligt på listen inde på Mail Chimp, som er den facilitet jeg anvender til nyhedsbrev.

Der kan v√¶re forskellige grunde til, at man ikke l√¶ngere √łnsker at modtage nyhedsbrevet. Men det er dejligt, n√•r jeg f√•r oplysningen om hvorfor. Der kan jo v√¶re noget, som jeg kan g√łre bedre. Berlin-nyts nyhedsbrev har modtager liste p√• omkring 350 adresser, og det synes jeg er ganske flot. Jeg f√•r mange positive tilbagemeldinger, som selvf√łlgelig altid luner. Og der er mange, som har taget sig tid til at give stjerner til nyhedsbrevet. Som afsender er det ogs√• godt at se, hvordan det bliver modtaget. S√• tak for det.

Er der nogen som har forslag til, hvad nyhedsbrevet gerne m√• indeholde – interessomr√•der – og forslag til andre √¶ndringer, s√• h√łrer jeg ogs√• gerne om det. Skriv en mail til mail@berlin-nyt.dk eller send en kommentar til indl√¶gget her.

God læselyst for nyhedsbrevet marts 2020.

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close