Nyhedsbrev marts 2020

I dag udkommer nyhedsbreve for marts måned.

I kan læse nyhedsbrevet her.

I den forbindelse kan jeg oplyse, at når nogen afmelder nyhedsbrevet, så sletter jeg dem endeligt på listen inde på Mail Chimp, som er den facilitet jeg anvender til nyhedsbrev.

Der kan være forskellige grunde til, at man ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet. Men det er dejligt, når jeg får oplysningen om hvorfor. Der kan jo være noget, som jeg kan gøre bedre. Berlin-nyts nyhedsbrev har modtager liste på omkring 350 adresser, og det synes jeg er ganske flot. Jeg får mange positive tilbagemeldinger, som selvfølgelig altid luner. Og der er mange, som har taget sig tid til at give stjerner til nyhedsbrevet. Som afsender er det også godt at se, hvordan det bliver modtaget. Så tak for det.

Er der nogen som har forslag til, hvad nyhedsbrevet gerne må indeholde – interessområder – og forslag til andre ændringer, så hører jeg også gerne om det. Skriv en mail til mail@berlin-nyt.dk eller send en kommentar til indlægget her.

God læselyst for nyhedsbrevet marts 2020.

2 tanker om “Nyhedsbrev marts 2020”

  1. Kære Egon Andersen,
    Du er allerede afmeldt på nyhedsbrevet fra Mail Chimp, Kan du være tilmeldt med en anden mailadresse til indlæggene fra WordPress?
    Venlig hilsen Kirsten Andersen

Skriv et svar