Næste tur til Berlin

Så er min næste Berlin tur ved at være på plads. Det bliver i begyndelsen af maj, og jeg glæder mig allerede til det.

Jeg skal bo på et af Happydays’ hoteller, Upstaaslboom, som ligger i Friedrichshain, nærmere betegnet i Gubener str. Det ser ud til at være et rigtig lækkert hotel, og fra  mine tidligere ophold på Happydays’ hoteller er min erfaring, at kvaliteten svarer til det, der bliver lovet.

Nu glæder jeg mig til at  få mulighed for at opleve kvarteret omkring Karl-Marx-Allée på lidt nærmere hold. Jeg har jo før skrevet om Karl-Marx-Allée, som jeg synes er så flot. Og jeg har før været der på kort gennemgang i maj. Da stod alle træerne på alléen så friske grønne mod de store hvide bygninger, det var så flot. Jeg tog selvfølgelig et billede og det får I her.

Karl-Marx-Allée

På denne tur må jeg  få set Computermuseet, som ligger på Karl-Marx-Allée og mon ikke der skulle være en film i Kino International, der skal ses.

Og det må også blive til endnu et besøg på Café Sibylle, hvor der er en lille udstilling om Karl-Marx-Allées historie.

Så vidt jeg kan skønne på kortet, så er der ikke så langt at gå til UBahn stationen Weberwiese. Og så er man på Alexanderplatz i løbet af 5 min.

Husk at I får rabat gennem berlin-nyt.dk, hvis I vil rejse med Happydays. I skal bare klikke på banneret her øverst på siden, så går det af sig selv.

 

Skriv et svar