Musik for trætte ben – Søndagskoncert i Clärchens Ballhaus

Hvis man har deltaget i Berlin-Marathon her i weekenden, kan man nok godt holde sig i ro i aften. Et godt sted at gå hen og hvile benene og få ro i sindet er Clärchens Ballhaus, hvor der i aften er søndagskoncert.

Selv om man ikke har bestilt billet, er der altid gemt en portion billetter til dem, der bestemmer sig impulsivt, så der skulle være god mulighed for en billet.

I denne aftens søndagskoncert er det Miki Aoki, som spiller musik for klaver. Programmet er, som det ses herunde, meget afvekslende med meget kendt klavermusik af kendte komponister.

W. A. Mozart – Fantasi i d-mol. Mendelssohn/Liszt – Auf Flügeln des Gesanges (på sangens vinger). Frédéric Chopin – Nocturnes op. 9 Nr. 1 und Nr. 2, Variations brillantes op. 12. Béla Bartók – Klaversonate. George Gershwin/Fazil Say  – Summertime Variations. Niccolò Paganini/Fazil Say – Paganini Jazz.

Billetterne koster mellem 10 og 7 Euro, og det er selvfølgelig ikke kun for maraton-løbere. Søndagskoncerterne er et fast programpunkt hos Clärchens Ballhaus.

Se video fra Youtube, hvor Miki Aoki spiller Chopins Variations brillantes Op. 12, som også er på programmet i aften

Skriv et svar