Så er den her snart igen Lange Nacht der Museen! En Berlin-begivenhed af format, som afholdes en gang om året. I år er det den 19. august.

Lange Nacht der Museen er den aften, hvor mere end 70 museer i Berlin holder åbent fra kl. 18 til 2 om natten, og hvor man ved at købe en billet til Lange Nacht har gratis adgang til alle de deltagende museer og kan køre gratis med den offtentlige trafik og de shuttle busser, som er sat ind til at køre mellem museerne. Som de skriver på hjemmesiden: 80 museer, 800 events, 1 billet.

På museerne er der som regel særlige arrangementer i anledning af Lange Nacht. Ofte omvisninger, men kan også være særlige aktiviteter eller præsentation af nye tiltag. Det gør fx DDR Museum, som har premiere på udstillingen af en komplet Plattenbau-lejlighed denne aften.

Kig ind på hjemmesiden for Lange Nacht der Museen her og læs mere om program, forslag til ruter, billetsalg og meget mere. Der kan søges efter begivenheder på alle leder og kanter. Efter lokalitet, efter interesse, om det skal være engelsksproget, om det skal være specielt for familier og børn, hvilket tidspunkt man vil opleve noget osv. I kommer direkte til søgesiden her.

Rigtig god fornøjelse den 19. august!

Skriv gerne en kommentar