Løvfald og murfald i Berlin

Kleiner Tiergarten, Moabit. Foto. Kirsten Andersen
Kleiner Tiergarten, Moabit. Foto. Kirsten Andersen

Det er ikke kun murens fald, der præger billedet i Berlin i disse dage. Løvfaldet tager kraftigt til, og sammen med alle de gyldne efterårsfarver på bladene, som endnu sidder på træerne, giver det nogle rigtig flotte scenerier i parkerne. I går var vi en tur i Moabit, og på turen gennem Kleiner Tiergarten tog jeg dette billede.

Tagesspiegel har en billedserie med læsernes efterårsbilleder fra Berlin. Dem kan I gå ind og se på dette link.

Men selvfølgelig er jubilæet for murens fald det helt store emne lige nu. I går blev alle de lysende balloner stillet op langs en del af den forhenværende mur-grænse. Det har Tagesspiegel også en billedeserie med. Se den her.

Tagesspiegel havde i går en artikel, hvor de fortæller om hele forløbet af fejringen af jubilæet. Her kan man læse, hvorfra i byen det er muligt at se “ballonaktionen”, altså det at ballonerne slippes løs og stiger til vejrs. Der står også, at det vil ske i flere etaper med 25 min. mellemrum, og tidspunkterne for de forskellige steder nævnes. Endvidere nævnes programmet for festlighederne ved Brandenburger Tor. Læs artiklen i Tagesspiegel her.

I dag skal vi ud at gå en lille tur langs Lichtgrenze, og i morgen skal vi til folkefest ved Brandenburger Tor …hvis det er til at være der.

Skriv et svar