Lisa Bassenge i Dussmanns Kulturbühne

Der er intet skønnere end at opdage nye bekendtskaber – det være sig med musikere, komponister, film, bøger osv.

Da jeg var i Berlin i sidste uge, snuppede jeg – som jeg plejer at gøre – de brochurer, som jeg tror jeg kan få glæde af, når jeg kommer hjem.

I Dussmann tog jeg deres folder med programmet for deres live arrangementer i oktober måned. På Kulturbühne i nederste etage har de Kulturbühne og her kan man ca. 10 gange i løbet af en måned opleve kunstnere live. Ofte er det i forbindelse med præsentation af en bog, en ny CD/DVD eller blot en komponist, et aktuelt tema eller en af byens store kulturudbydere, som præsenteres.

I oktober er f.eks. John Nettles (Barnaby) på progammet (den 26.) med en præsentation af en ny bog. John Nettles er ikke blot skuespiller men også historiker. Desuden præsenterer komponisten Arvo Pärt en ny CD med nogle af hans tidligere kompositioner – børnesange og klaverstykker for børn (den 21.)

Men allerede på mandag den 12. oktober præsenteres den for mig indtil nu ukendte tyske jazz-sangerinde Lisa Bassenge, hvor hun synger fra sit nye album Canyon Songs – Singer-Songwriter repertoire fra Los Angeles. Jeg har lyttet til hende på YouTube, og jeg oplever det lidt som en blanding af Norah Jones og Cæcilie Nordby. Men selvfølgelig er hun sin egen. Jeg linker til YouTube til slut, så I kan høre en prøve på musikken.

Hvis I har lyst til lidt jazz og lære noget nyt at kende, så er det helt uden risiko at kigge forbi hos Dussmann. For det er ganske gratis at deltage i live arrangementerne i Kulturkaufhaus Dussmann. Det begynder kl. 19, men stil jer i kø ca. en time i forvejen, så er I nok sikre på at få en plads. Personalet er søde til at styre køen og vejlede.

Se mere på Dussmanns side om Kulturbühne.

Skriv et svar