23. november 2020

Lidt mere fra Berliner Morgenpost

Nu kan I lige så godt få lidt mere fra Berliner Morgenpost. Og det er jo ikke fordi jeg har en reklameaftale med avisen, det vil jeg lige understrege. Men når jeg ser nogle gode tips, så vil jeg gerne give dem videre.

I dag opdagede jeg, at Berliner Morgenpost – i hvert fald online udgaven – har en side, de kalder Best of Berlin. Det skulle jeg da lige se, hvad var. Hvorfor bruge tid på selv at støve noget op, hvis andre allerede har fundet det?

Det viser sig, at det er anbefalinger til brunch, udsigtspunkter, museer, løberuter, Biergartener, boghandler, teshops, vinbarer osv.

Jeg har kigget lidt på forslagene, og der er mange, som man ikke lige selv ville komme på.

Så det er dagens tip fra berlin-nyt i dag: Berliner Morgenposts Best of Berlin. Se det her.

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close