Lejlighed i Berlin?

En af berlin-nyts læsere, Rasmus Therkildsen, har henvendt sig til mig og spurgt om jeg ville fortælle mine andre læsere, at han har fået 1-2 andele i en fællesejet lejlighed i Berlin til overs.

Nu er det ikke fordi berlin-nyt skal til at være ejendomsformidler, men jeg vil da gerne påtage mig at gøre et relevant publikum opmærksom på muligheden for at få andel i en lejlighed i Berlin.

Rasmus Therkildsen fortæller selv kort om lejligheden:

Lejligheden ligger i Samariterstrasse i det tidligere Østberlin, i bydelen Friedrichshain. Samariterstrasse er en lang, brostensbelagt gade med fine sidegader og ikke mindst Samariterkirche, hvor rebellerne samledes i efteråret 1989 og diskuterede fremtiden for DDR efter murens fald.

To minutter fra lejligheden ligger Samariterstrasse U-bahn station og på fem minutter er man ved ringbanen rundt om Berlin. Tæt ved lejligheden ligger den hyggelige Boxhagener Platz hvorfra der ikke er langt til Warschauer Brücke og bydelen Kreuzberg.

Vi var syv personer som købte lejligheden i 2006 og har været utrolig glade for den lige siden. To af os har boet i den mens vi studerede i Berlin og ellers har vi brugt den til korte og lange ferier. Nu har de fleste af os fået børn og karriere og derfor vil nogle gerne sælge deres andele. Vi er dog to som gerne vil blive og vi leder efter nye medejere.”

Hvis I er interesseret, skal I henvende jer til Rasmus Therkildsen på rastherkildsen@gmail.com, så vil han informere jer om alt, som er nødvendigt at vide.

Skriv et svar