Naturen i byen

Berlin er blandt mange andre ting kendt for at være en af de grønneste byer i verden. Der er store grønne områder og parker, hvor folk kan få frisk luft og nye naturen.

Det bliver der sat spot på i weekenden 16. og 17.  juni med eventen Langer Tag der StadtNatur, som det er blevet gjort siden 2007.

Der er 400-500 begivenheder på 160 lokationer, så der er virkelig noget at vælge imellem, uanset hvor i byen man befinder sig.

Der er mere end 350 naturvejledere igang fra forskellige foreninger og forvaltninger, som fortæller om alskens ting i naturen, som fx dyr man kan møde lige uden for sin hoveddør, naturområder der ikke almindeligvis er adgang til og den vildtvoksende natur i baggården. Eller man kan komme med på ture, hvor man lærer at kende fuglestemmer, komme på kanotur, være med til at slynge honning osv. Altsammen for at sætte fokus på at opleve flora og fauna i storbyen Berlin.

Har I lyst til at komme ud i naturen og være med, så gå ind på hjemmesiden for Langer Tag der Natur her og kig programmet igennem. I kan søge efter område eller interesse og indsnævre søgningen. Samme sted kan I orientere jer om, hvordan I får billetter og kommer med på de ønskede ture. Vær ikke bange for at ringe og melde til, de fleste taler sikkert også engelsk. Rigtig god fornøjelse i det grønne.

Skriv et svar