Jean-Michel Jarre hos Dussmann

Et nyhedsbrev fra Gratis in Berlin gjorde mig opmærksom på, at man i aften kl. 19 kan opleve en af de store stjerner hos Dussmann Kulturkaufhaus. Jean-Michel Jarre kommer for at promovere sit nye album “Electronica Vol. 2: The Heart of Noise”.

Det er ganske gratis! Men man skal være på pletten i hvert fald en time før og stille sig i kø. Så er det altså også muligt. Jeg har været der et par gange, og der er en rigtig dejlig stemning omkring arrangementerne. Personalet er god til at få det til at forløbe stille og roligt.

Et tip er at booke et bord i caféen op til kl. 19 og sige, at man skal til arrangementet med Jarre. Arrangementet foregår nemlig i rummet lige ved siden af caféen, og så har man mulighed for at få en god plads.

Dussmanns Kulturbühne har et månedligt program, hvor forfattere, musikere, instruktører og andre kulturpersonligheder kommer til en samtale foran publikum. Og det er altid i forbindelse med en bogudgivelse, en DVD eller CD eller vinyl udgivelse.

Jean-Michel Jarres nye album udgives både på CD og vinyl, og Jarre signerer selvfølgelig ved samme lejlighed. Læs mere om arrangementet her.

Skriv et svar