IGA Berlin 2017

IGA – Internationale Garten Ausstellung har nu varet snart et par måneder. En læser har for nylig skrevet til mig og fortalt, at i aften vil Heimatjournal (rbb) besøge IGA. Derfor vil jeg lige skrive lidt update på IGA og opfordre til at gå ind på rbb’s Mediathek og se udsendelsen senere, hvis man ikke kan se udsendelsen direkte i aften kl. 19. Se mere om udsendelsen her.

IGA afholdes hvert 10. år i Tyskland, og byerne kan søge om at få udstillingen. Det er denne gang blevet Berlin. Egentlig var det planen, at udstillingen skulle være i Tempelhofer Freiheit parken – den tidligere lufthavn. Men den blev altså flyttet til Gärten der Welt i Marzahn.

Jeg har ikke besøgt udstillingen, men da den varer helt til 15. oktober, kan jeg måske nå det. Læseren, som gav mig tippet om Heimatjournal-udsendelsen, har lovet at tage nogle billeder. Dem vil jeg selvfølgelig også bringe her på bloggen. Måske kan jeg også lokke lidt ud af dem, om hvad de synes om udstillingen. Jeg vil da også gerne høre fra andre læsere, som har besøgt IGA og modtage nogle billeder.

Hvis I går ind på hjemmesiden https://iga-berlin-2017.de  og klikker på Veranstaltungskalender, vil I se, at der sker et væld af aktiviteter på IGA hver eneste dag. I dag er der bl.a. flere musik-arrangementer, amerikansk fodbold, rundvisninger, noget om bier for børn, rådgivning om planter og blomster osv. Se mere her.

I øvrigt vil jeg nævne, at hjemmesiden for IGA er meget omfangsrig og informativ og bestemt værd at besøge. Her er alle oplysninger, man har behov for før besøget lige fra oplysninger om, hvordan man kommer til IGA med den kollektive trafik og til en online shop, så hvis man ikke får købt en souvenir med hjem og fortryder, kan man købe den, når man er kommet hjem igen.

Foto til dagens indlæg: © Frank Sperling (fra IGA’s hjemmeside)

Skriv et svar