Godt Nyt√•r ūü•ā ūüéČ ūüćĺ

Skal 2022 blive √•ret, hvor vi ikke skal h√łre og sige Corona igen og igen? Jeg h√•ber det virkelig!

Og jeg h√•ber, at det bliver muligt at opleve Berlin og alle museerne, koncerterne og begivenhederne uden restriktioner. Hvis det g√łr, skal jeg nok v√¶re der, og skrive mere aktivt end jeg har gjort i det forgangne √•r. Det lover jeg.

I √•r har jeg v√¶ret mere aktiv p√• Facebook siden, som netop har rundet 500 likes. Det er jeg meget glad og taknemmelig for. Jeg h√•ber, at Facebook f√łlgerne ogs√• klikker ind p√• berlin-nyt.dk, for her ligger jo meget info, som ikke kun er tilknyttet et aktuelt arrangement. Mange praktiske oplysninger.

Hvis det ogs√• er l√¶ngere tid siden, at I har bes√łg Berlin, s√• er der mulighed for at samle lidt op p√•, hvad der er sket i 2021 og l√¶se om, hvad der sker af store begivenheder i 2022 p√• Visit Berlin’s side – se mere her.

Her fra skal lyde √łnsket om et Godt Nyt√•r til alle Berlin-nyts l√¶sere og en stor tak for jeres interesse i √•ret der er g√•et – b√•de p√• Facebook og p√• websitet!

1 tanke om “Godt Nyt√•r ūü•ā ūüéČ ūüćĺ”

  1. Godt nyt√•r , lad os h√•be det nye √•r vil give dejlige oplevelser i Berlin, helt sikkert med dine mail, og gerne med vores bes√łg.

Skriv gerne en kommentar