Godt Nytår 🥂 🎉 🍾

Skal 2022 blive året, hvor vi ikke skal høre og sige Corona igen og igen? Jeg håber det virkelig!

Og jeg håber, at det bliver muligt at opleve Berlin og alle museerne, koncerterne og begivenhederne uden restriktioner. Hvis det gør, skal jeg nok være der, og skrive mere aktivt end jeg har gjort i det forgangne år. Det lover jeg.

I år har jeg været mere aktiv på Facebook siden, som netop har rundet 500 likes. Det er jeg meget glad og taknemmelig for. Jeg håber, at Facebook følgerne også klikker ind på berlin-nyt.dk, for her ligger jo meget info, som ikke kun er tilknyttet et aktuelt arrangement. Mange praktiske oplysninger.

Hvis det også er længere tid siden, at I har besøg Berlin, så er der mulighed for at samle lidt op på, hvad der er sket i 2021 og læse om, hvad der sker af store begivenheder i 2022 på Visit Berlin’s side – se mere her.

Her fra skal lyde ønsket om et Godt Nytår til alle Berlin-nyts læsere og en stor tak for jeres interesse i året der er gået – både på Facebook og på websitet!

1 tanke om “Godt Nytår 🥂 🎉 🍾”

  1. Godt nytår , lad os håbe det nye år vil give dejlige oplevelser i Berlin, helt sikkert med dine mail, og gerne med vores besøg.

Skriv gerne en kommentar