Speicherstadt, Hamborg. Foto: R. Johannessen

Goddag til Hamborg – Sorry Berlin!

I dag tager jeg på et tredages ophold i Hamborg. Undskyld at jeg svigter, Berlin! Men det går nok…

Jeg skal bo på et af de hoteller, som Kør-selv rejsebureauet Happydays.nu har i Hamborg. Så jeg glæder mig til opholdet, for jeg ved fra tidligere ophold på bureauets hoteller i Berlin, at kvaliteten er i orden.

Kør-selv behøver ikke betyde, at man skal ankomme i sin egen bil. Det gør jeg heller ikke. Jeg sætter mig i toget i Aalborg kl. 8.02 og er i Hamborg 6 timer senere. Direkte, uden skift. Det er i al fald udgangspunktet – der kan jo ske alt undervejs.

Det bliver spændende at prøve at sammenligne Hamborg med Berlin, selv om det egentlig nok er unfair for begge byer. Men det kommer jeg nok til at gøre.

Der er planlagt en kammerkoncert i Laizhalle ellers ikke noget, så er det ren afslapning.

Efter Hamborg bliver det et par dage i København, inden ferien er slut og jeg vender tilbage med daglige nyheder igen.

Jeg har sat gentagelse på nogle af de seneste indlæg, så der bliver noget berlin-nyt for jer at læse eller genlæse, mens jeg er på opdagelse i Hamborg.

Foto til indlæg: R. Johannessen.

2 tanker om “Goddag til Hamborg – Sorry Berlin!”

Skriv et svar