Fra Sagem til Samsung – i anledning af IFA

Mine mobiler gennem tiden, fotograferet med Samsung Tablet og redigeret med Paper Artist...
Mine mobiler gennem tiden, fotograferet med Samsung Tablet og redigeret med Paper Artist…

Billedet her viser alle de mobiltelefoner, jeg har ejet, siden det – vel sidst i 1990’erne – var sådan noget, der blev hver mands eje. Og nu skal man jo nærmest have en ny mobil hvert andet eller tredje år for at kunne følge med og bruge alle de muligheder, som den elektroniske vidunderverden tilbyder.

Og det vil man jo gerne…. Også selv om man er en kvinde i sin bedste alder og sikkert ikke lige målgruppen for producenterne 🙂

Et godt sted at orientere sig om, hvad der er nyt og hvem, der er først med det bedste, er IFA Messen i Berlin. Den begynder i morgen og løber til 10. september.

Jeg har ikke endnu selv besøgt messen, men jeg kan forestille mig, at man er nødt til at vælge, hvad man vil kigge på. For der er jo alt lige fra vaskemaskiner til vejrstationer. Og selvfølgelig mobiltelefoner, TV apparater og computere.

Så hvis I ikke er drevne IFA-besøgere, så vil det være en god idé, at besøge messens hjemmeside og måske downloade IFA appen.

Som jeg skrev for et par dage siden, hvis nogen har lyst til at skrive et lille indlæg til berlin-nyt fra messen og tage et par billeder, så skal I være meget velkomne. Bare send det til mig på mail@berlin-nyt.dk eller sæt det ind på berlin-nyt’s facebookside.

Her er lige adressen til IFA messens hjemmeside, hvor I finder alle nødevendige oplysninger http://www.virtualmarket.ifa-berlin.de/en

Skriv gerne en kommentar