Feriens musikoplevelser

For tiden holder jeg ferie på Læsø, og det er virkelig et dejligt sted at holde ferie.

I går var vi så heldige at opleve to gode koncerter ganske gratis. Den ene af dem var med Prinsens Musikkorps, som er et af Danmarks dygtigste af slagsen. Den anden koncert var med et  norsk jazzorkester ved Katarina Lien, som var en rigtig god sangerinde. De spillede nede ved havnen, og det var meget hyggeligt at være med til.

Sådan nogle spontane koncert oplevelser er der også gode muligheder for I Berlin.  Hold øje med plakater rundt om i byen eller kig på de forskellige kirkers koncertprogrammer. Der plejer at være i stort program af koncerter om sommeren. Også mange udendørs koncerter er på programmet rundt om i byen.

En god ide er også at se avisernes kultursider. Når man sidder ved morgenmaden på hotellet, kan man lige snuppe Tagesspiegel eller Morgenposten og gennemgå dagens liste over arrangementer. Så får man den helt dagsaktuelle oversigt.

imageOg så er der jo også de forskellige apps. Tager man fx appen Go Berlin og vælger Kultur, Clubs  und Konzerte, så kommer der info frem med en koncert i aften i Kunstfabrik Schlot. Koncertens titel er Lieben Sie Tango?, og hvis I gør det, er det jo bare om at undersøge det nærmereStedet beliggenhed vises på kortet. Men der er selvfølgelig tusinder af andre muligheder for at søge sig en koncert på nettet, alle har sikkert sin favorit.

God fornøjelse med koncertjagten!

Skriv et svar