Det begynder igen

Det er længe siden, jeg har skrevet indlæg her på Berlin-nyt. Men nu ser det ud til, at der begynder at være mange arrangementer at skrive om igen.

Derfor vil jeg i den kommende tid begynde at skrive små indlæg igen. Der er ved at komme gang i koncerterne i de store koncerthuse og i udstillingerne på de store og velkendte museer. Men som jeg plejer, vil jeg også komme lidt ud i hjørnerne til de lidt mere sjældne arrangementer.

Der kan jo ske det, at der lokalt kommer smitteudbrud af Corona, så jeg håber, at I læsere selv vil tjekke op på det og holde øje med, om der er restriktioner, hvor I skal være. På Bundesregierung.de’s hjemmeside kan I se de opdaterede restriktioner for Berlin – jeg har linket direkte til Berlin her. Det ser ud til, at der stadig er krav om mundbind, fx. 

Altså vil der snart komme et par tips til, hvad man kan opleve i Berlin helt aktuelt. Det er jo mest det, som Berlin-nyt handler om. Men husk også, at der ligger mange generelle oplysninger og tips under fanerne på hjemmesiden.

Her er det også det rette sted at minde om, at links kan være uaktuelle. Det håber jeg, I tilgiver. For jeg kan ikke magte at følge op på hvert enkelt link.

Skriv et svar