Café uden udsigt – Berlin Commedian Harmonists

I går handlede det om gadeteater, i dag rykker vi indenfor. Eller rettere sagt: i morgen rykker vi inden for. Hvis dagens tip da ellers tiltaler jer.

Det er Komödie am Kurfürstendamm Theater, hvor Berlin Commedian Haromonists er på scenen i teaterstykket “Café ohne Aussicht” (Café uden udsigt). Det almindelige udtryk “café med udsigt” giver os forestilling om en café, hvor der er udsigt til noget flot natur eller en smuk plads i byen. Når udtrykket bliver til “café uden udsigt”, så bliver det pludselig dobbelttydigt. Uden udsigt kan også betyde, at der er problemer med at få det til at løbe rundt. Og det er netop udgangspunktet i handlingen i strykket.

Caféen “Schöne Aussischt”, som drives af tre brødre, har set bedre dage, og konkursen lurer lige om hjørnet. Så beslutter brødrene at sætte alt ind på at redde caféen. Som I nok har regnet ud, når Berlin Commedian Harmonists er aktører, så bliver det med sang. Dermed er der lagt op til en dejlig musikalsk underholdning med sang og musik fra de brølende tyveres Berlin.

Berlin Commedian Harmonists har selvfølgelig de oprindelig Commedian Harmonists som forbillede. Et stykke musikhistorie fra Berlin, som jeg godt ville bruge en aften på.

Der er forestilling i morgen aften, søndag den 27. juli og nogle aftener frem til 17. august. Se datoer og køb billetter på hjemmesiden for Komödie am Kurfürstendamm – og læs om forestillingen her.

Se også http://www.berlin-comedian-harmonists.de  og læs om de oprindelige Commedian Harmonists på Wikipedia.

Se en video på youtube, som er et meget fint eksempel på Commedian Harmonists sang, meget passende er titlen “Wocendend und Sonnenschein”

Skriv et svar