Bode Museum. Foto fra Wikipedia

Bode Museum. Koncert og rundvisning i dag

I dag, søndag den 19. marts, kan man komme til koncert på et af museerne på Museumsinsel, Bode Museum.

Koncerten begynder kl 11, og den ekslusive rundvisning umiddelbart efter koncerten. Det er musikere fra Staatskapelle (orkestret ved Staatsoper), der spiller. Programmet er ikke specificeret, men kan være fra alle musikhistoriske perioder fra barokken til ny musik. Læs mere om koncert og rundvisning her.

Jeg har aldrig besøgt Bodemuseum …endnu. Men det skal der nu nok laves om på. Anders Bager Eriksen fra historiskerejser.dk har for nylig skrevet en omfattende artikel om Bode Museum, illustreret med flotte billeder.

Historiske Rejser og berlin-nyt har et samarbejde, hvor vi gør opmærksom på hinanden, og jeg vil her opfordre til, at I går ind på historiskerejser.dk og læser Anders’ artikel. Jeg blev meget klogere på Bode Museum ved at læse den. Fx ved jeg nu, hvorfor det hedder Bode Museum, og at det ikke altid har heddet sådan. Men man får mange flere gode og interessante oplysninger i artiklen. Og jeg blev klar over, at det skal jeg have set en gang.

Nu vil jeg give ordet til Anders og sende jer videre til hans artikel her.

Foto til indlægget er fra Wkikpedia.

Skriv et svar