Berlinalen!

I dag åbner Berlinalen – den tyske filmfestival og konkurrence for 67. gang. Berlinalen er lidt fedtede med at give lov til at bruge billeder, så jeg bruger en gammel plakat for Berlinalen, som min bror engang fandt på sit loft. Jeg synes også den er meget flot og godt kan tåle at blive luftet en gang om året.

Hvad Berlinalen ikke er fedtet med er at være på nettet og formidle omkring hele festivalen. Hjemmesiden for Berlinalen er et besøg værd, og her kan man få alle de oplysninger, man kunne tænke sig at få om filmene, konkurrencen, juryen, stederne hvor filmene spilles osv. Se mere her

Og så er der også en shop, hvor man kan købe forskellige souvenirs – det er måske sjovest, hvis man har været der – men jeg kunne da godt fristes til en taske eller en lille bamse. Man kan købe souvenirerne hele året, har jeg fået at vide en gang.

Husk også at downloade Berlinale-app’en, så bliver det lidt nemmere at følge med fra dag til dag.

Galaåbningen finder sted kl. 19 i aften, og den plejer man at kunne streame fra Berlinalens hjemmeside. God fornøjelse med det og med konkurrencen i de kommende dage.

Skriv et svar