Backbeat Theater am Kuhdamm. Foto: G2 Baraniak

Beatles-forestilling på Theater am Kuhdamm

For tiden går der en forestilling om The Beatles på Theater am Kuhdamm. Forestillingen hedder Backbeat – Eine Beatles-Geschichte, og den spiller faktisk til juli måned ud. Så den kan man godt nå på sommerens Berlin-ferie.

Beatles og Tyskland hører jo på en måde sammen. Som bekendt slog Beatles igennem i Hamborg i 1960 og resten af historien kender vist alle. Verdensberømmelse, forargelse med det “lange hår”, ungdomsoprør, skrigende piger, masser af dejlig musik, gruppens indre diskussioner, og endelig den sørgelige meddelelse om gruppens opløsning.

En række af alle de skønne Beatles melodier vil selvfølgelig være at høre undervejs i forestillingen, hvor historien om The Beatles fortælles.

Kig ind på Theater am Kuhdamm’s hjemmeside her og læs mere. Her kan også bestilles billetter, hvis man allerede hjemmefra ønsker at have det i orden.

Theater am Kuhdamm er et hyggeligt teater, hvor jeg bl.a. har set en koncert med Ulrich Tukur and the Rythm Boys – det var i ørvrigt vanvittig god underholdning.

Foto til indlægget: Fra Theater am Kuhdamm, Foto: G2 Baraniak

Skriv et svar