7. december 2021

Historie, Anders Bager Eriksen

bager-168x300Skribent Historie og Rejser, Anders Bager Eriksen

Træffes på bagereriksen@yahoo.dk og +45 20 93 17 14

Jeg er rejseleder og uddannet Cand.Mag i Historie og Religion. Jeg har rejst i Berlin som rejseleder utallige gange årligt siden 2001, besøgt byen utallige gange privat, og boet i den mens jeg skrev speciale om, hvordan formidling af den omskiftelige og modsætningsfyldte historie foregår i byens offentlige rum. Berlin vedbliver at være en fascination for mig, mine artikler vil oftest tage udgangspunkt i den måde, hvorpå man i byen forvalter historien. Jeg arrangerer rejser, holder foredrag og har skrevet guidebøger om Berlin i særdeleshed, men også andre steder. Se mere på www.historiskerejser.dk.

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close