Åbningsfest nye sæson på Staatsoper

I morgen, søndag den 21. september skydes den nye sæson igang på Staatsoper. Det sker med et stort festprogram hele dagen igennem, og det er gratis at deltage.

Der er mange forskellige indslag på programmet. Der præsenteres eksempler fra den kommende sæsons program, og om aftenen spilles en af de kommende operaer, Candide som familieforestilling, denne er dog ikke gratis.

Men det er altså dagprogrammet. Man kan f.eks. prøve at sidde midt blandt musikerne på scenen, og man kan få lov til at synge med i operakoret. Man kan deltage i operaquiz, og man kan være med til at bygge en scenografi op og meget meget mere.

Der er også regulær underholdning ved operaens børnekor og operakoret. Der er opera bio for både børn og voksne, og der er mulighed for at få autografer af sangerne ved operaen.

På det kulinariske område er der mulighed for at købe en særlig honning fra biavl på taget af operabygningen. Og der kan købes mad hele dagen igennem.

Hvis jeg havde været i Berlin, kunne jeg godt have fundet få at gå hen og være med på noget af programmet.

I kan læse mere om tidspunkter og hvor de forskellige programpunkter foregår på Staatsopers hjemmeside. Det foregår i Schillerstrasse, da operaen på Unter den Linden jo er under renovering.

Her på Schiller Theater spiller Staatsoper... skal vi sige indtil videre... Foto: Kirsten Andersn
Her på Schiller Theater spiller Staatsoper… skal vi sige indtil videre… Foto: Kirsten Andersen

Skriv et svar