I seneste nyhedsbrev fra Nordische Botschaften læste jeg om flere interessante begivenheder, som jeg lige vil dele med jer læsere.

Der er fx et foredrag om H. C. Andersen og hans papirklip. Det er på tysk, og kan man forstå tysk, er det jo interessant at høre, hvad Detlef Stein og Joke Flecijn vælger at fortælle om vores verdensberømte digter, hvis liv i sig selv var et fantastisk eventyr. Se mere om foredraget og hvordan man tilmelder sig på Nordische Botschaftens hjemmeside her.

Så er der også en udstilling med fotooptagelser af arkitektur og landskab i Norge. Det er fotografen
Ken Schluchtmann, som er fotografen, og udstillingen vises i Nordische Botschaftens Felleshus. Det norske landskab byder på fantastiske billeder, og jeg kunne tænke mig, at det ville være en flot udstilling at se. Den slutter den 17. januar. Læs mere om udstillingen på Nordische Botschaftens hjemmeside her.

Endnu en kunstudstilling vil jeg gøre opmærksom på fra Nordische Botschaftens nyhedsbrev. Udstillingen vises dog ikke i ambassadens lokaler men i GNYP Gallery i Knesebeckstrasse 96. Det er den danske billedkunstner Ursula Reuter Christiansen som udstiller malerier i udstillingen med titlen “Dirty Beauty”. Udstillingen vises indtil 10. marts. Se mere på GNYP Gallerys hjemmeside her

Den sidste begivenhed fra nyhedsbrevet, som jeg vil nævne er Balletten The Nutcracker Reloaded. En nyfortolkning af balletten Nøddeknækkeren af den svenske koreograf Fredrik Rydman. Balletten er nu i en street-dance version, og den opføres i Admiralspalast. Læs mere om forestillingen her.

Skriv gerne en kommentar