José Feliciano i Tempodrom

Hvem husker ikke José Feliciano og Feliz Navidad? Jeg gør i hvert fald. Det har hørt med til julens lydbillede gennem hele min barndom.

Den 6. november står José Feliciano på scenen i den store sal i Tempodrom i Berlin. Han vil selvfølgelig synge meget andet end Feliz Navidad – det kunne være hans lige så kendte Che Sera, Quantanamera eller Light my Fire. Jeg tænker, at mange som jeg har ham så meget i deres univers, at en koncert med ham her op til jul vil være en dejlig ting at få med på juleturen til Berlin.

José Feliciano er født i Puerto Rico i 1945 og opvokset i New York. Trods sin medfødte blindhed har han præsteret at slå igennem som guitarist og sanger og kan nu se tilbage på en mere end 50 år lang karriere som verdensberømt kunstner i latin-pop genren. Feliciano er altså 71 år gammel, men det behøver ikke betyde, at han ikke stadig er på toppen. Det var fx tilfældet med Paul Simon, som jeg netop har haft fornøjelsen af at opleve i Aalborg.

Læs mere om koncerten på Tempodroms hjemmeside her.

I kan købe billetter til koncert via Classictic.com, og det er nok en god idé ikke at vente for længe med det. Se mere om det her. Vær opmærksom på, at kategorien står til dyreste pris, det kan I vælge om på, hvis I vil det.

Foto til indlæg: Tempodrom Aussen | Panorama (Foto: © Sebastian Greuner)

Se youtube video med José Feliciano (vi gemmer lige Feliz Navidad lidt endnu)

https://youtu.be/jRhtJtUDAZs?list=RDjRhtJtUDAZs

Skriv et svar