berlin-nyt.dk opruster på Historie-fronten

Fra i dag vil I se et banner i sidepanelet, hvor I kan klikke jer direkte til rejseleder Anders Bager Eriksen, som er en erfaren rejseleder og historiker – med stor interesse for og viden om Berlin og byens historie.

Anders præsenterer sig selv her:

Jeg er rejseleder og uddannet Cand.Mag i Historie og Religion. Jeg har rejst i Berlin som rejseleder utallige gange årligt siden 2001, besøgt byen utallige gange privat, og boet i den mens jeg skrev speciale om, hvordan formidling af den omskiftelige og modsætningsfyldte historie foregår i byens offentlige rum. Berlin vedbliver at være en fascination for mig, mine artikler vil oftest tage udgangspunkt i den måde, hvorpå man i byen forvalter historien. Jeg arrangerer rejser, holder foredrag og har skrevet guidebøger om Berlin i særdeleshed, men også andre steder. Se mere på www.historiskerejser.dk.

Jeg lægger Anders’s biografi ind på fanen Om berlin-nyt, så I kan finde det igen senere.

Anders har givet mig lov til at bringe nogle af hans artikler, når der er nyheder med historisk baggrund. Når det er relevant for mine indlæg, vil jeg også henvise til Anders’ uddybende artikler på hans egen hjemmeside.

Skriv et svar