Berlin-nyt og corona – og nyt tema!

I forbindelse med genforeningsdagen 3. oktober 2020 blev jeg klar over, at jeg er nødt til at skrive et generelt indlæg om, hvordan Berlin-nyt udkommer, imens corona hærger og bestemmer vores adfærd. Jeg kunne se, at mange besøgte Berlin-nyt den dag, og at min tekst fra sidste år ikke rigtigt passede til 2020 med corona.

De tidligere indlæg på Berlin-nyt kan stadig læses, og når der fx blev søgt på “genforening”, så kom en tidligere tekst med forslag til arrangementer i forbindelse med genforeningen frem. Det samme vil ske, når der søges på andre konkrete emner. Derfor er det altid vigtigt at tjekke datoen for indlægget samt at tjekke linkene. Nogle gange er det så heldigt, at linkene er aktualiseret af det sted, der linkes til. Så er der ingen ko på isen.

Denne tekst vil nu ligge fremme som en statisk forside. Vil I se de aktuelle indlæg, der måtte komme om generelt nyt om Berlin, så skal I kigge i sidepanelets kalender med indlæg. Det førte så også til, at jeg måtte have et nyt tema. Håber I synes om det 🙂

Det er muligt at tilmelde sig det månedlige nyhedsbrev, som jeg vil holde fast i, mens corona er på spil og hele tiden ændrer betingelserne for dels at rejse til Berlin men også sætter nogle regler for, om og hvor der skal bæres mundbind i Berlin. Se orientering om corona og forholdsregler i Berlin på berlin.de/corona.

Der ligger mange oplysninger og inspiration til aktiviteter i Berlin under fanerne her på Berlin-nyt. Så I kan sagtens få glæde af et besøg på Berlin-nyt, selv om der ikke er aktuelle tips at finde. Som tidligere nævnt her på bloggen, har jeg svært ved at foreslå konkrete begivenheder, da jeg ikke vil risikere at sende jer hen, hvor der finder smitte sted. Når epidemien er drevet over, vil jeg selvfølge vende tilbage til de aktuelle nyheder. Jeg håber på og takker for jeres forståelse.