Znaider i Konzerthaus og Philharmonie julbilæumskoncert

I dag vil jeg minde om to koncerter, som jeg har skrevet om tidligere.

Den ene koncert er med Nikolaj Znaider soml dirigent i Konzerthaus på Gendarmenmarkt i dag kl. 11 og 16.

Kl. 11 er der musik af Haydn på programmet – Cellokoncerten i D-dur og hans symfoni nr. 96. Cello-solist er Jan Vogler. Kl. 16 er programmet udvidet med Brahms’ 4. symfoni.

Begge koncerter foregår i den store koncertsal. Det er et flot program, Znaider skal dirigere. Gå endelig ind og hør en af koncerterne.

For at læse lidt mere om Znaider, som er artist in residence hos Konzerthausorchester dette år kan I gå ind på Konzerthaus’ hjemmeside. Læs evt. også mit tidligere indlæg om koncerten.

Den anden koncert er Philharmoniens jubilæumskoncert i aften kl. 20. Her kan I også læse mit tidligere indlæg. Koncerten er allerede udsolgt, men hvis I har mod på det, kan I jo forsøge at få uafhentede billetter i aften. Jeg har faktisk planer om at “gå til” koncerten hjemme hos mig selv. For den transmitteres nemlig i Philharmoniens digitale koncertsal. Det kan I jo også forsøge, hvis I har lyst. Det skriver jeg mere om i det tidligere indlæg.

God musiksøndag!

Skriv gerne en kommentar