Windows Phone kan også noget

For et halvt års tid siden skulle jeg have ny telefon. Jeg besluttede at købe en Windows Phone ud fra den betragtning, at det nok ville være lettere at spille sammen med Outlook og Microsofts Office pakken. Det har til dels slået til. Modellen er en Nokia Lumia 800. Og den er jeg rigtig glad for.

Når jeg nu indvier berlin-nyt’s læsere i min telefon præference, skyldes det, at der efterhånden findes nogle nyttige apps fra Nokia til Windows Phone, som kan bruges på storbyferier.

Fx appen “Nokia Transport”. Telefonen finder selv ud af at du er i Berlin, så taster du ind, hvor du skal hen. Vupti, har du oplysning om hvilken S- eller Ubahn du skal tage. Du kan også selv taste udgangspunktet ind, hvis du vil tjekke en forbindelse hjemmefra. Og det kan selvfølgelig bruges i andre byer end Berlin… Appen er gratis og du finder den på Nokias Markedsplads.

En anden helt fantastisk app til din Windows Phone er “Nokia Byoversigt”. Den oplyser alle stedet man er interesseret i som turist. Men nu kommer det helt vildt smarte: Hold din telefon op , som du ville tage et billede. Nu vises på et kort de steder du har ønsket at få vis – spisesteder, museer, seværdigheder, hoteller osv. Ved at prikke på det udvalgte sted, får du oplysninger om åbningstider osv. Det glæder jeg mig til at prøve i Berlin om 20 dage. Denne app er også gratis.

Jeg ved at man har kunnet gøre dette på Iphones længe, men når nu Nokia og Windows Phone er begyndt at oppe sig med hensyn til apps, synes jeg det fortjener omtale.

I øvrigt har jeg skrevet dette indlæg på min Windows Phone, jeg har nemlig downloadet Word Press for Windows Phone, og det fungerer perfekt.

Skriv gerne en kommentar