Visesang på BE

I morgen aften kl. 20 underholder  Cornelia Froboess (sang)  og Sigi Schwab (guitar) på Berliner Ensemble. Programmet spænder meget vidt – fra Brecht, Biermann og Kästner til Nick Cave og Leonard Cohen (på tysk). Det hele handler om kærlighed.

Hvis I er i Berlin lige nu og ikke har fået planlagt noget til tirsdag aften, vil jeg foreslå jer at gå ind og høre dette program. Når jeg har været i Berliner Ensemble, om det har været teater, oplæsning eller musik og sang, så har det altid været en intense aftener og jeg er gået opløftet derfra.

Navnet Forboess vil måske klinge bekendt i nogle ører. Men der plejer at stå Conny foran. Det var hende med Pack die Badehose ein og måske mere kendt i Danmarm Zwei kleine Italiener. Cornelia Froboess har som skuespiller medvirket i mange film og TV-serier, bl.a. i den tyske krimi-serie Derrick, kan man se ved et hurtigt blik på Wikipedia.

Her er link til Berliner Ensemble – hvor I også kan kigge om der er andet på programmet der, I kunne tænke jer at se. Man kan godt gå i Berliner Ensemble to gang på en ferie, nemlig.

Berliner Ensemble

Skriv gerne en kommentar