Videnskabernes lange nat

Llørdag den 8. juni afholdes Videnskabernes lange nat. Der kan allerede nu købes billetter i automaterne, hvor man trækker billetter til den offentlige trafik. Billetterne gælder både som adgang til de steder, man vil besøge og som transportbetaling i den offentlige trafik. Hvis man køber billetten i forvejen er den 2 € billigere, end hvis man køber den på selve dagen.

Videnskabernes lange nat er et arrangement i stil med Museernes lange nat. En aften – kl. 16-24 – hvor man inviterer alle interesserede indenfor i videnskabernes verden. Det kan være institutter, virksomheder eller undervisningsinstitutioner, hvor der bedrives forskning af en eller anden art.

Som når der er museernes lange nat, kører der også shuttle busser mellem de steder, der inviterer indenfor. Busserne vil have teksten Lange Nacht der Wissenschaften og et rute nummer stående i lysskriftfeltet. På hjemmesiden for Videnskabernes lange nat er der en oversigt over de forskellige ruter, som man lige skal studere, hvis man vil ud i videnskabernes nat.

På samme hjemmeside kan man undersøge hvilke videnskabelige foretagender, der deltager og hvad det er, de beskæftiger sig med. Man kan søge på tre måder: efter sted, efter tema og efter deltagere. Hvis man søger på det sidste, kan man se, at det er rigtig mange der er med – og der står da også på hjemmesiden, at med 75 deltagere er der rekorddeltagelse i år.

God tur ud i årets klogeste nat, som det også hedder på hjemmesiden.

Se mere på http://www.langenachtderwissenschaften.de/

 

Skriv gerne en kommentar