Velgørenhedskoncert for ofrene efter orkanen i Filippinerne

En række kunstnere i Berlin er gået sammen om at holde en velgørenhedskoncert til fordel for ofrene for den orkan, som lagde store dele af Filippinerne øde midt i november måned. Koncerten spilles i Konzerthaus på søndag den 15. december kl. 11.00.

Koncerten har titlen „Wie liegt die Stadt so wüst …“ – en reference til en komposition af Rudolf Mauersberger i anledning af ødelæggelsen af Dresden i februar 1945.

Nu er det vejrforholdene og ikke bombardementer, som har ødelagt Filippinerne, men lige forfærdeligt er det for befolkningen at have mistet alt og stå uden tag over hovedet, uden rent drikkevand og med mangel på føde og medicin. Det er vist klart for alle, at hjælp fra verden er nødvendig.

På koncerten spilles musik af bl.a. Prokofjew, Rachmaninow, Dvořák, Poulenc, Bach. Kunstnere som deltager er:
Artemis Quartett, Akademie für Alte Musik – René Jacobs Dirigent, medlemmer af Rundfunkchor Berlin og RIAS Kammerchor, Isabelle Faust violin, Alexander Melnikov klaver, Jean-Guihen Queyras cello, David Orlowskym klarinet, Julien Quentin klaver og Céline Moinet obo. Konferencier er Ranga Yogeshwar.

Alle billetter koster 30 euro. De kan bestilles på www.schoneberg.de.

Billetindtægterne til velgørenhedskoncerten vil ubeskåret gå til ofrene for orkanen.

Skriv gerne en kommentar