Turistfoldere fra VisitBerlin

Visit Berlin har udgivet nogle fine, små turistfoldere. De kan bestilles fra Visitberlins hjemmeside og de findes på både tysk og engelsk.

I kan bestille en samlet pakke brochurer, den såkaldte Premium-Paket for 5 €. Den indeholder en folder med hoteloversigt, en folder med highlights over events for hele året, et bykort, en folder med Berlins 12 bydele og en folder med oversigt over museer og slotte. Folderne om bydelene, museer og slotte samt bykortet kan også bestilles enkeltvis til 1 €.

Folderen “Hauptstadt erleben” (Oplev Hovedstaden) er en ny folder, som især anbefales til dem, der besøger Berlin for første gang. Her omtales seværdigheder, shoppingmuligheder, forslag til aktiviteter både for familier og dem, der rejser alene. Her er også forslag til en-dags ture i byen og en oversigt over aktuelle begivenheder. Denne folder koster 1,95€.

Bemærk dog, at man skal købe for mindst 5€ og at forsendelsesomkostninger kommer til. Leveringstiden er 3-5 dage, så hvis I kender nogen, der skal til Berlin, kan I også nå at bruge det til julegave.

Jeg synes det er dejligt at orientere sig inden rejsen, og de små foldere er gode, korte og præcise – og så er det aktuelle oplysninger fra “hestens egen mund”. Hvis I har lyst til at kigge nærmere på det, så gå ind på Visitberlins hjemmeside. Når I er derinde, så overvej, om I også skal bestille et Berlin Welcome Card, – se mere om det i mit tidligere indlæg. Hvis I bestiller et Berlin Welcome Card, får I ikke brug for folderne, så får I nemlig alle oplysningerne i Berlin Welcome Card.

Skriv gerne en kommentar