Trendmafia – kunsthåndværkermarked

Trendmafia har i flere år holdt deres markeder i første weekend i måneden. Her i juletiden holdes der marked hver weekend og således også i dag og i morgen kl. 13-19. Der er fri entré.

På markedet kan man finde kunsthåndværk i alle udformninger. Modetøj, designsmykker, kunst, fotografi, grafik, brugskunst, og andre designprodukter. Betingelsen for at få en bod på markedet er, at man selv har designet eller produceret, det man sælger. Og som betegnelsen Trendmafia betegner, er der selvfølgelig tale om det sidste nye indenfor alle genrer. Trendmafia lancerer selv markedet som essensen af kreativiteten i Berlin. Der er altså god mulighed for at finde en julegave, der ikke kan byttes, men til gengæld også er noget helt særligt.

Markedet finder sted i Hackesches Quartier (indendørs) ved Hackescher Markt. Der er også et lille, men godt udvalg af mad at få, hvis man skulle blive sulten. Se hjemmeside for Trendmafias julemarked, hvor man også kan se en liste over de deltagende kunsthåndværkere.

Lidt om Hackesches Quartier. De fleste har hørt om Haceksche Höfe med de flotte restaurerede huse i baggård efter baggård efter baggård. Hackesches Quartier er et helt nyt kontor- og forretningskompleks, som ligger på den anden side af Hackescher Markt og som har vundet præmie som byggeri. Se hjemmesiden om Hackesches Quartier og se billederne, det er et ret flot byggeri.

Skriv gerne en kommentar