Theater des Westens og Vampyrerne

Endnu engang vil jeg gøre opmærksom på websiden Berlin1.de, som jeg skrev om forleden dag. Her er det virkelig let at orientere sig om, hvad der foregår i byen. Man kan orientere sig efter dato eller genre – større begivenheder i ugen er fremhævet. Eller man kan bare lade sig inspirere af det man ser. Og man kan selvfølgelig søge i et søgefelt.

Når jeg er inde på sådan en side, så er der altid et eller andet der fanger min opmærksomhed, og som jeg dykker længere ned i. Denne gang var det en overskrift om Theater des Westens. I dag er teatret et sted, hvor de store succes musicals spiller. Men det som fangede mig, var navnene Brecht, Marlene Dietrich og Theo Lingen i overskriften. For det signalerede jo historie om de år, hvor Berlin var på sit højeste som kultur-metropol, nemlig 1920’erne og begyndelsen af 1930’erne. Og ganske rigtigt, når man klikker ind på linket, kommer man til en lang og interessant artikel om teatrets historie. Den vil jeg ikke referere her, for den kan I selv læse på linket, som jeg giver jer til slut i indlægget her.

Derimod vil jeg nævne, hvad der spilles på Theater des Westens lige nu. Og det er i øvrigt ret aktuelt her i oktober måned, for det er Vampyrernes nat, der er på programmet. Se mere på “vampyrernes webside” og læs om spilletider og billetkøb. Samme sted kan I se Theater des Westens beliggenhed på bykortet.

Skriv gerne en kommentar