Sommer.Pop.Shopping

Juleudsalget Holy.Shit.Shoppings sommervariant Sommer.pop.Shopping holder sommerudsalg her i weekenden 18. og 19. august.

Designermarkedet finder sted i Alte Münzes store indutstrihaller, som forvandles til en “gigantisk Pop-Up Concept Store”, som de skriver på Holy.Shit.Shoppings hjemmeside. Alte Münze prægede mønter indtil 2006 – og har således præget både østmark, d-mark og euro. Læs mere om stedets interessante historie på Alte Münzes hjemmeside. Alte Münze ligger på adressen Molkenmarkt 2, tæt på Rotes Rathaus.

Godt 100 unge designere sælger deres kreationer indenfor modedesign, smykker og accessoires, kunst og fotografi, møbeldesign, bog- og musikforlag.  Designerne har simpelthen tømt lagrene, så man skulle kunne gøre nogle meget fordelagtige køb. Ellers er det jo altid interessant bare at gå og kigge på alle de flotte ting og se, hvad der rører sig i den unge designerverden. DJ’s vil sørge for den musikalske stemning, og der er grillmad og bar, hvis sult og tørst skulle melde sig.

Sommer.Pop.Shopping holder åbent lørdag fra kl. 12-22 og søndag fra kl. 12-20. Entré: 3 €.

Læs mere om designermarkedet på http://www.holyshitshopping.de/.

Skriv gerne en kommentar