Sindet er stemt til Berlin

Det skal jeg da lige love for!

Jeg var jo til koncert i Tivolis Glassal i går aftes med Max Raabe og Palastorkester. Og de  opfyldte forventningerne til den store guldmedalje. Vi fik Irgendwo auf der Welt med Max Raabe og Ian Wekwerth på piano – et flot nummer, hvor man rigtigt kunne høre, hvor perfekt Max Raabe kan styre sin stemme. Og selvfølglig fik vi de velkendte numre – Am  Amazonas, da wohnen unsere Ahnen, Ich küsse Ihre Hand  Madame, Du bist  nicht die erste, Dort tanzt Lulu m.fl., men der var også flere numre,  jeg ikke havde hørt på koncert før, bl.a. en kvartetsang.

Publikum var ellevildt af begejstring – det var rart for en garvet Max Raabe fan at opleve. Man har jo følt sig lidt alene i alle årene… Det var tydeligt at høre, at publikum forstod pointerne, også  når de kom på tysk. Og der var begejstrede udbrud og bifald, som omgående steg en ekstra tand, da hele orkestret til slut i et nummer pludselig stod og spillede violin. Det er jo sådan at flere af musikerne mestrer flere instrumenter, men her var det også blæsergruppen, som greb violinerne.

Max Raabe kvitterede for flere gange stående bifald ved at synge både  Ooops I did it again og Sex Bomb – hvilket udløste munterhed hos dem, der ikke har hørt ham på den måde før.

Og tænk, vi fik også Mackie Messer denne gang – så nu er sindet da stemt til Berlin.

Skriv gerne en kommentar