Shopping i Berlin

Som regel bruger man en af feriedagene på at shoppe. Som en af mine voksne sønner sagde, en gang vi var i Berlin: I dag skal jeg altså ud at bruge nogle penge, ellers bliver jeg vanvittig. Vi gik i Saturn på Alexanderplatz og købte film, cd’er og dimser til Iphonen.

I dag er vejret vist mest til shopping. Det ser ud til at det skal regne hele dagen, altså hvis udsigterne holder.

Berlin.de har en rigtig god side om shopping. Der er virkelig god information om, hvor indkøbsmulighederne er, og der bliver fortalt om speciel forretninger og markeder. Og en ting, som er vigtig for turister: De nævner de supermarkeder, som har åbent om søndagen. Det er nemlig ikke en almindelig ting i Berlin. King ind på berlin.de’s side om Einkaufsmeilen, som de kalder det på tysk.

Der er selvfølgelig mange andre og spændende butikker end dem som berlin.de nævner, men det er et godt sted at begynde. Vil man gå mere efter anderledes og dyre designerbutikker, er det en god idé at kigge på hjemmesiden Berlin Unlike. Her henvises til alle mulige specialbutikker – f.eks.  R.S.V.P. en butik kun for skrivepapir, notesbøger og penne fra hele verden. Eller Videodrom, en forretning med DVD-film, der ikke just er mainstream film og kommer fra hele verden. Desuden sælger de også TV-serier.  Mange af butikkerne på Berlin Unlike har også en web shop. Kig ind på Berlin Unlike og vælg mellem mange spændende butikker.

Skriv gerne en kommentar