Sæsonåbning på Unerhörte Musik

På tirsdag den 4. november åbner Unerhörte Musik sæsonen for efterårets koncerter.

Her skal man være indstillet på at møde op med åbent sind og være nysgerrig efter at høre noget, man sikkert aldrig har hørt før. Det kan der komme noget godt ud af. De gange jeg er gået til koncerter med ny musik, er jeg ikke blevet skuffet. Når musikken og solist og musikere er af høj kvalitet, kan man ikke undgå at blive fanget af det.

På tirsdag spilles der musik af den amerikanske komponist Morton Feldman (1926-1987). Koncerten er en markering af 25 året for komponistens dødsdag. Kompositionen hedder For Christian Wolff (1986) og er skrevet for instrumenterne fløjte og klaver/celeste. Musikken beskrives som en tre timer lang variation over et mønster og skulle være inspireret af et orientalsk håndknyttet tæppe.

Koncerten begynder kl. 20.30 så det er jo næsten midnat inden den er færdig. Unerhörte Musik spilller på BKA Theater, som ligger på Mehringdamm 34 – oppe på 3. eller 4. sal. Det er en lidt underlig indgang – man skal ind i en smøge og ringe på, så bliver der lukket op. Man kan tage trappen, men der er også en elevator. Når man kommer derop, møder man en vældig hyggelig teater og koncertsal. Husk at tage kontanter med – de tager ikke Visa kort. Koncerterne koster såmænd ikke mere end 8-12 Euro.

Skriv gerne en kommentar