Så er der Tattoo!

…og det har ikke noget med tatovering at gøre. Um Gottes Willen!

Nej det er militær eksersits i show-form. Hvor også musik er en vigtig ingrediens.

Berlin Tattoo 2012 foregår i O2World. Premiereforestilling i går, to forestillinger i dag og en mere i morgen. Skulle det være umuligt at få billetter til tatooet i O2World, så er der faktisk også tatoo i Max Schmelilng Halle. Det hedder også Berlin Tattoo, men de to arrangementer har ikke nogen forbindelse med hinanden. Det understreges på berlin.de. Det ville nu ikke afholde mig fra at købe billet til Max Schmeling Halle, hvis det andet var udsolg – det må I jo selv tage stilling til. Man kunne måske tage dem begge to og sammenligne….

Jeg kunne godt klare to sådanne shows på en dag, For jeg har altid syntes, at det er så dejligt at se eksersits i den udgave. Noget af det flotteste jeg har set af den slags, var da jeg så den norske kongelige garde på 17. maj dagen i år i fjernsynet. Det var så flot, da de unge soldater til sidste del af showet bød hver sin pige (også de ældre damer) fra publikum op til en folkedans. Helt poetisk og en dejlig afvæbning af det  mililtære look. Den norske garde er ganske vist ikke med i Berlin i år, men de rejser også rundt og giver shows. Får I lejlighed til nogensinde at opleve dem, sø gør det.

Men der er sikkert nogle andre, som er mindst lige så dygtige. I hvert fald annonceres på Berlin Tattoo med bands fra England, Skotland (oh! så er der sækkepiber), Finland og såmænd Vejen Garden fra Danmark.

Berlin Tattoo i O2 World http://www.berlintattoo.com/de/

Berlin Tattoo i Max Schmeling Halle http://www.berlintattoo.eu/

Skriv gerne en kommentar