Så er der fodbold!

I aften skal Tyskland spille kvartfinale mod Grækenland. Det vil selvfølgelig sætte sit præg på Berlin.

Så her får I igen berlin.de’s (nu udvidede) oversigt over, hvor I kan se fodbold sammen med andre på de såkaldte public viewings. Det allerstørste sted er ved Berliner Fanmeile mellem Straße des 17. Juni mellem Siegessäule og Brandenburger Tor. Her er der underholdning med live musik og forskellige konkurrencer før og efter kampen. I kan se program og indgangssteder på berlin.de’s side om Berliner Fanmeile.

Men der er mange flere steder hvor I kan være med til at heppe på Tyskland. Ja! for det gør I vel, ikke? Det gør jeg i hvert fald. Holdet spiller rigtig godt, synes jeg. Ellers er jeg ikke den store fodboldkigger, men den måde de behersker spillet på, det gør det jo til en nydelse at se fodbold. Se oversigten over public viewing-steder.

Jeg har dog ikke tyske flag hængende ud ad vinduet. Men det har de nok mange steder i Berlin. Tagesspiegel har en billedserie med læsernes fodbold-feber-billeder. Her kan man se, at det tyske landshold er populært både hos mennesker og dyr….Se billedserien.

Og så er det jo bare med at krydse fingre for tyskerne i aften!

Skriv gerne en kommentar