Rundvisning i Berlinische Galerie

Det ualmindeligt dejlige museum Berlinische Galerie har ikke mindre end 9 udstillinger lige for tiden. Det er ikke fordi stedet er så stort endda, så det er ganske flot. Fotoudstillingen Jennny Jenny har jeg for nylig omtalt her. De øvrige udstillinger 12×12. Die IBB-Videolounge in der Berlinische Galerie, Katja Strunz „Vattenfall Contemporary 2013″, Ari B. Meyers  „Chamber Music (Vestibule)“, Henning Bohl aus der Sammlung, Das Neue Berlin. Internationale Entwürfe für Regierungsbauten und Botschaften seit 1990, Aus der Sammlung: Kunst in Berlin 1933-1938. Verfemt. Verfolgt. Verboten. Beitrag zum Berliner Themenjahr 2013 “Zerstörte Vielfalt” , KP Brehmer. Diagrammatische und Kartografische Arbeiten og Hilde Weström zum  100. Geburtstag – dem må I selv læse om på Berlinische Galeries hjemmeside.

Her kan I også læse mere om filmene af Andy Graydon og Livemusik-Performance, som vises i forbindelse med  12×12. Die IBB-Videolounge i morgen den 12. juli.

Berlinische Galerie tilbyder altid forskellige former for rundvisning. På mandage kl. 14 (dette museum har lukket om tirsdagen) er det museumsinspektørerne, der viser rundt – så det er nok en grundig kunsthistorisk vinkel, man får på denne omvisning. Det er gratis at deltage, når man har betalt entré. På lørdage og søndage kl. 15 er der rundvisning i samlingerne ved museumsformidlere under Kulturprojekte Berlin GmbH. Også her er det gratis at være med, når man har betalt entré.

Jeg har selv været med til en rundvisning en søndag eftermiddag, og det var en rigtig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale jer at tage med.

Se Berlinische Galerie’s hjemmeside om rundvisninger, hvor der også er opgivet tlf. nr. og mailadresse for bestilling.

Skriv gerne en kommentar