Roncallis Julecirkus

Indtil 5. januar kan i få en flot cirkusoplevelse i Berlin. Cirkus Roncalli besøger Berlin i disse dage, som det nu har gjort gennem 10 år. I læse historien om Circus Roncalli på cirkusets hjemmeside.

Når man ser hjemmesiden for Cirkus Roncalli og kigger under program, får man da lyst til at gå i cirkus. Jeg gør i al fald. Der er alt hvad jeg forbinder med et godt gammeldags cirkus – klovne, artister, tryllekunstnere, luftakrobater, jonglører – og ikke mindst hestene, som i dette tilfælde er ponyer. Domptøren præsenteres som pony-hviskeren.

Billetter kan I købe på Roncallis hjemmeside. Og når I er der, så kig lige under fanen Shop også. Her kan man købe flotte cirkusplakater, bøger, programmer, Cd’er, PC-spil og meget mere.

Tidspunkterne for forestillingerne varierer lidt, så det skal I lige undersøge, når I bestiller billetterne. Det er nødvendigt at scrolle ned på siden for at få klokkeslettene at se. I kommer direkte til billetbestillingssiden, hvis I klikker på linket her. Roncalli billetbestilling. Cirkus Roncalli spiller i Tempodrom, som ligger Möckerstr. 10. Se mere om, hvordan I kommer dertil på Tempodroms hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar