Rbb anbefaler – Ratskeller Charlottenburg

Det spisested har jeg aldrig været opmærksom på, men det ser vældig hyggeligt ud, hvis man kan lide den almindelige gutbürgerliche Hausmannskost.

RBB Abendschau har været indenfor og får kommentarer fra spisende gæster, der næsten alle er stamkunder. Nogle har holdt deres familiefester der, og andre firmafester. De roser alle maden og den hyggelige stemning. Nu ville jeg så finde hjemmesiden til Ratskeller Charlottenburg – og så bliver det rigtig interessant: De spiller også ægte Berliner Kabarett hver fredag og lørdag – næste gang på fredag den 28. oktober med programmet Verrücktes Berlin 1901 – 2011 og hvor der nævnes navne som Otto  Reutter, Claire Waldoff, Rudolf Nelson, Friedrich Hollaender, Kurt  Tucholsky – alle ypperlige revykomponister og kunstnere fra det gamle Berlin. Der skal jeg ned engang, det er helt sikkert – ned og spise og til kabaret. Det minder mig meget om kabaret’en i Frikadellefælden i Friedrichstrasse for godt et år siden. Læs evt. mit indlæg herom.

I får selvfølgelig linket til Ratskeller herunder, så kan I selv læse videre. Stedet er i øvrigt så stort, at det også tager selskaber, kan jeg se. Ratskeller ligger på Otto Suhr Allé lige ved Richard Wagner Platz – og U bahn går lige dertil.

Rbb’s udsendelse om Ratskeller

Ratskellers hjemmeside

Skriv gerne en kommentar