Prosit Neujahr til Berlin fra Wien

Jeg håber I får en god nytårsaften, om I er hjemme i Berlin, på ferie i Berlin, hjemme i Danmark eller på ferie et andet sted – som jeg.

Det har været et godt og interessant år for berlin-nyt. Der har været god fremgang i besøgstallet, hvilket jo er dejligt at se. Det er også året, hvor Rikke er kommet til som gæsteskribent på området arkitektur. Berlin-nyt har fået tilladelse til at vise live web-cam fra byggeriet af Stadtschloss, og vi har indledt et samarbejde med history-vision.de, som fremstiller apps og dvd-postkort med historiske film om Berlin.

I efteråret fik berlin-nyt en fin omtale med en artikel i Nordjyske Stiftstidende i efteråret, hvilket bl.a. resulterede i et tilbud fra en læser, som ville stille et stort arkiv at digitale fotos til rådighed for os. Som noget nyt her sidst på året har berlin-nyt udvidet med en mail-service, hvor man kan abonnere og få tilsendt en mail med de nye indlæg.

Her fra Wien skal der lyde et rigtig Godt Nytår til alle berlin-nyts læsere! Og ikke mindst skal der lyde en stor tak for jeres interesse for berlin-nyt i året, der gik.

A propos Wien og Berlin, se et tidligere indlæg om et udstillingssamarbejde om dejlig kunst fra de to dejlige byer.

Skriv gerne en kommentar