Populære klassikere i Philharmonie

I morgen, torsdag den 12. december spiller Die Berliner Barock Solisten elskede og populære klassikere i Philharmonies store sal.

Det er Antonio Vivaldis de fire årstider, som vist er kendt af de fleste. Det er noget af det første man lytter til, når man bevæger sig ind i det klassiske musikrum. Desuden spilles der en del musik af Arcangelo Corelli – heriblandt hans dejlige julekoncert. Når man bare har hørt den julekoncert en gang, så kan man genkende den næste gang man hører den. Det er lige før, man kan sige, at det er klassisk Schlagermusik, der er på programmet i morgen aften.

Hvis I er i Berlin til lidt julemarked og juleshopping, så tag dog denne koncert med. En tur i Philharmonie er en oplevelse i sig selv – og musikken får I næsten ikke mere øre-venlig. Hvis I er hjemme og har lyst til koncerten, kan I gå på nettet og købe billet til den digitale koncertsal. I får med sådan en billet adgang til at transmittere koncerten enten på PC eller på de nye fjernsyn, som kan sådan noget. I kan læse mere om det på Philharmoniens hjemmeside.

Die Berliner Barock Solisten er en gruppe musikere fra Berliner Philharmonikerne, som er specialister i barokmusik. I modsætning til Akademie für alte Musik spiller Berliner Barock Solisten ikke på originale barokinstrumenter men på moderne musikinstrumenter. Vil I læse mere om det, så kig ind på http://www.berlinerbarocksolisten.de/.

Skriv gerne en kommentar