Pinse-Antikmarked ved Ostbahnhof

På søgestatistikken kan jeg se, at der er stor interesse for loppemarkeder i Berlin. Der er mange muligheder – og selv på 2. Pinsedag kan man komme på loppemarked.

Det skal jo nok tages lidt med forbehold, når hjemmesiden Gratis in Berlin reklamerer for loppemarked. For gratis er det vel ikke, hvis man skal gøre sig det fund, man går og drømmer om. Som regel får man også noget med sig fra loppemarkedet, som man ikke har drømt om, før man ser det. Men heldigvis er priserne som regel moderate på loppemarkederne.

Det er specielt Grosser Antikmarkt Ostbahnhof, som Gratis in Berlin annoncerer med i denne uge. Det har åbent hver søndag, men nu også mandag den 9. juni – 2. Pinsedag.

På hjemmesiden http://oldthing.de/Berliner-Flohmarkt/ fortælles det at markedet ved Ostbahnhof fokuserer på antikviteter indenfor møbler, kunst, porcelæn, design, smykker – gedigne samlervarer. Desuden er der et stort udvalg af frimærker, mønter, postkort og antikvariske bøger og grammofonplader. Grosser Antikmarkt Ostbahnhof har valgt at udelukke alle kræmmervarerne for at sikre kvaliteten i vareudbuddet.

Læs mere på oldthing.de om Grosser Antikmarkt Ostbahnhof – og læs om flere loppemarkeder i Berlin.

Jeg ønsker jer god opdagelsesrejse og god handel!

Skriv gerne en kommentar