Pingvin Party i Zoo

Hvis I har fået nok af julehandel og butikker, så er en tur i Berlins Zoologiske Have et godt alternativ.

Berlin har to zoologiske haver, Zoologischer Garten og Tierpark Berlin, sammen benævnes de Haupstadt Zoo. Forklaring på, at der er to store zoologiske haver i byer er ganske enkelt, at der var Zoo både i Øst- og Vestberlin. Da muren faldt, blev det besluttet at de begge skulle bevares og drives under en administration.

Jeg har besøgt Zoologischer Garten, og det er en rigtig flot Zoo, -det er Tierpark sikkert også – men den har jeg altså til gode endnu. Efter beskrivelsen at dømme er den en større og mere åben park.

Om man er voksen eller barn, så er det altid underholdende at gå og kigge på dyrene. Og som det er i mange andre zoologiske haver i verden, så er der også i Berlin forskellige arrangementer og her op mod jul særlige julearrangementer.

I dag kan i komme til Pingvin Party i Zoologischer Garten i Berlin. Man får en masse at vide om de forskellige pingvin-arter, der er er i haven. Der er musikalsk underholdning og der er noget godt at spise. Se mere på Zoo Berlin’s hjemmeside om arrangementet.

Der er i dag og i morgen musikalske arrangementer i Tierpark Berlin. Læs mere på Tierparks hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar