Philharmonie’s 50 års jubilæumskoncert hjemme i stuen

Her i oktober måned kan Philharmonie i Berlin fejre 50 års jubilæum. Bygningen – altså ikke orkestret – det er jo meget ældre. Selv om man ikke er i Berlin, kan man overvære jubilæumskoncerten. Det kan nemlig lade sig gøre via den digitale koncertsal. Jubilæumskoncerten finder sted den 20. oktober kl. 20, og det er orkestrets chefdirigent Sir Simon Rattle som svinger dirigentstokken. Læs mere på Philharmonie’s hjemmeside.

Hvis I er i Berlin, skal I selvfølgelig forsøge at få en billet til koncerten, programmet er flot og en sådan festlig begivenhed skal man ikke lade sig forbigå. Koncerten er udsolgt, men der er måske en mulighed for at få uafhentede billetter.

Men sikkert er det, at man kan få billet til den digitale koncertsal. For 9,90 euro kan man i 7 dage se koncerter fra Philharmonie via internettet. Det er både direkte transmitterede koncerter og koncerter fra arkivet. Philharmoniens digitale koncertsal er et helt enestående tilbud til musikglade mennesker over hele verden. Tænk at man hjemme i sin stue kan komme med til koncert med et af verdens bedste orkestre, verdens bedste dirigenter og verdens største solister! I kan læse om, hvordan I gør på Philharmonie’s hjemmeside

Jeg har været til koncert i den digitale koncertsal flere gange og det er ganske nemt at få til at fungere. I et radiointerview i RBB fortæller Intendant ved Philharmonikerne, Martin Hoffmann i øvrigt,  at de har omkring 10.000 abonnenter fra hele verden til den digitale koncertsal. 

Skriv gerne en kommentar