Operatur til Berlin med Barenboim, Domingo og Netrebko

Under fanen musik/opera kan I finde et link til Schønberg Musik & Rejser i Glumsø.

Firmaet arrangerer operature til bl.a. Berlin. Til december venter en stor oplevelse. Der er såmænd hele tre verdensstjerner i udsigt: Placido Domingo, Anna Netrebko og Daniel Bareboim på dirigentpodiet. Det er på Staatsoper og det er i Verdis Trubaduren.

Hvis ikke det var fordi jeg allerede har bestilt nytårstur til Wien, så kunne jeg godt have stået på operabussen til Berlin! Placido Domingo! Ham har jeg altid syntes så godt om. Han har en meget behagelig stemme, og så er han så charmerende! Og Anna Netrebko er nok en af vor tids største sopraner – og hun har heller ikke ligefrem sit væsen og sit udseende imod sig. Og Daniel Barenboim, han kræver vist ikke nærmere præsentation. Han har som solist og dirigent været en fremtrædende skikkelse på den klassiske musikscene gennem et halvt århundrede og har siden 1992 Generalmusikdirektor for Staatsoper Unter den Linden. Ikke mindst Barenboims fredsskabende projekt West-Eastern Divan Orchester gør ham til en af mine store stjerner.

På denne operatur, som finder sted fra 3.-5. december er der desuden mulighed for at tilkøbe en koncert på Deutsche Oper med uddrag af Mahlers ”Des Knaben Wunderhorn” med den tyske stjernebaryton Markus Brück og Brahms 2. Symfoni eller Mozarts opera La Finta Giardinera på Staatsoper.

Det kan måske synes at være i god tid at skrive om denne tur i december – men nej, det tror jeg ikke det er. Det er nok snarere sådan, at man skal skynde sig, hvis man vil være sikker på at få en billet til sådan en oplevelse.

Kig ind på Musik & Rejsers hjemmeside og læs mere om december-opera-turen til Berlin.

Skriv gerne en kommentar